Stewardess Marije op missie: het veilig thuisbrengen van passagiers

Door het coronavirus dat zich als een golf over de wereld verspreidt is het TUI’s prioriteit om 30.000 vakantiegangers naar Nederland te halen. Vandaag ben ik onderdeel van de repatriëring.

Op missie met de vertrouwde smile
Wat een drukte in de crewroom. Misschien lijkt het maar zo; de afgelopen dagen heb ik voornamelijk thuis doorgebracht, het voelt best raar om dan weer even onder de mensen te zijn. Normaal begroet ik mijn collega’s met en kus en kroel of we schudden elkaar de hand, nu volstaat de knipoog en de vertrouwde TUI Smile. We starten de briefing en praten met elkaar over onze missie. Want zo voelt de vlucht vandaag wel een beetje, als een missie.

Lees verder op de website van TUI >>

Share Button

1 thought on “Stewardess Marije op missie: het veilig thuisbrengen van passagiers

  1. Wat een bijzondere ervaring lijkt me dat. En kan me zó goed voorstellen dat die gestrande vakantiegangers héél blij met jullie zijn! Hopelijk is deze bizarre situatie snel onder controle en mag je weer de lucht in! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *