Miss van Os

Hoi, ik ben Marije van Os en ik ben stewardess. Welkom op mijn website, tof dat je er bent!

Op mijn blog lees je over mijn leven als stewardess, maar eerst meer over Miss van Os. Dat ben ik dus, een 29-jarige stewardess met als vliegbasis Amsterdam en als thuisbasis Delft. Met m’n blonde lokken, rood gestifte lippen en  zo nu en dan de nodige lompe opmerking ben ik vast en zeker het stereotype stewardess.

Naast dat ik het heerlijk vind om te vliegen (heus), ben ik ook graag lekker thuis. Je vindt mij ongetwijfeld bij een knus koffiecafé, hier breng ik maar al te graag mijn tijd door met een lekker bakkie pleur en wat goed gezelschap.

Of ik sportief ben? Die vraag probeer ik graag te omzeilen. Ik vind pas dat je sportief bent als je met enig ritme en regelmaat een sport beoefent. Nu sport ik wel hoor, als ik de motivatie heb althans. Nou, geloof mij maar, Waldo is beter te vinden dan mijn motivatie voor sport. Als ik overigens sport, dan ben ik zo trots dat dit ook meteen te zien is op Instagram (inclusief alle #fitgirl hashtags). Trouwens, volgens de vliegdokter ben ik hartstikke fit to fly, vraag beantwoord lijkt mij!

De naam Miss van Os Goes Across is ontstaan toen ik docent was. Vóór mijn vliegcarrière gaf ik les aan studenten van de opleiding Luchtvaartdienstverlener. Hier werd ik als docent Engels al snel Miss van Os genoemd. Mijn Instagram-account had de naam Miss van Os en dit veranderde naar Miss van Os goes Across toen ik begon met vliegen en de wereld rond ging. Sindsdien sta ik beter bekend als Miss van Os goes Across dan als Marije, maar met geen van beide kom ik door de paspoortcontrole. Maria van Os werkt wel, onder die naam leef en dus vlieg ik!

Genoeg over mij, je bent hier immers voor mijn vliegavonturen. Heel veel leesplezier!

Luchtkusje,

Miss van Os, Miss van Os Goes Across, Marije